Kangoeroewedstrijd 2015
Op 19 maart namen meer dan 70 leerlingen van de groepen 4 tot en met 8 deel aan de internationale Kangoeroewedstrijd.
Jaarlijks wordt in maart de W4Kangoeroe reken- en wiskundewedstrijd gehouden in ruim 55 landen. De wedstrijd bestaat uit vijfkeuzevragen, die een leerling waarschijnlijk nooit eerder gezien heeft. De moeilijkheid loopt op van eenvoudig tot zeer moeilijk. Er zijn vijf niveaus: wizFUN, wizKID, wizSMART, wizBRAIN en wizPROF. De deelnemende landen spreken samen de opgaven af. In totaal deden in 2014 meer dan 6,5 miljoen leerlingen mee aan de W4Kangoeroewedstrijd!

De Kangoeroewedstrijd. (door Thomas en Sjoerd)
De vragen waren vanaf nummer 11 wel moeilijk, maar ze waren te doen. Het ging erg goed vonden we zelf. Het was erg leuk. We dachten even dat we niet op tijd klaar waren. Maar we hadden het gelukkig op tijd af. Het was ook heel leuk omdat bij de laatste paar vragen Sjoerd er twee deed en Thomas er twee deed.