Welkom op de website van OBS De Toermalijn!

De Toermalijn is een school in het dorpscentrum van Bavel die bruist en sprankelt, waarbij alle kinderen de ruimte krijgen om zich optimaal te ontwikkelen.

Lekker in je vel zitten, met plezier naar school komen en je veilig voelen zijn de pijlers van ons onderwijsconcept. Een professioneel en enthousiast team vormt de basis van dit onderwijsconcept. Naast groepsleerkrachten bestaat het team uit een conciŰrge, een administratief medewerkster, onderwijsassistenten, een directeur, schoonmaak en een vakleerkracht muziek.

Op deze website proberen wij u alvast een beeld te geven van onze school. Daarnaast bent u van harte welkom voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze teamco÷rdinatoren Lian de Rooij of Miriam Op De Beek via 0161-432987 of per
e-mail: lderooij@markantonderwijs.nl of mopdebeek@markantonderwijs.nl.

Klik op bovenstaand icoon!

Juf Maartje en meneer Rob zijn allebei  jaar in het onderwijs!

Gefeliciteerd!!

Zuster Boomaarsstraat 4 - 4854 KE Bavel - 0161 432987
klik op bijgaande link om per e-mail contact op te nemen: